Teejuht suvi 2024

STRATEEGIA

STRATEEGIA

Martin Lengi: Transpordiameti nelja aasta ambitsioonikate eesmärkide täitmisel on oluline koos- töö ja piisavad ressursid Kai Simson , Transpordiameti kommunikatsiooniosakonna juhataja

Sel kevadel valmis Transpordiametil uus strateegia järgmiseks neljaks aastaks. Millised on olulisemad suunad, kuhu amet hakkab liikuma? õige olulisem on hea vundament ehk meie uuendatud missi- K oon ja visioon, mis suunavad tegevusi. Missioon näitab, miks Transpordiamet eksisteerib: meie roll on kavandada ja tagada ohutu, nutikas ja keskkonnahoidlik liikuvus Eestis. Minu jaoks on kõige olulisema rõhuasetusega liikuvuse tagamine Eestis – selleks on Transpordiamet loodud. Visioon annab omakorda kätte suuna, kuhu minna. Oleme visiooni sidunud konkreetse ajalise perspektiiviga – soovime, et 2027. aas- taks on liikuvus Eestis ohutum ja keskkonnahoidlikum. See paneb meie jaoks paika strateegia põhisuunad.

Transpordiameti strateegilise planeerimise teenistuse direktor Martin Lengi leiab, et järgmise nelja aasta suuremad sihid on paigas, mis on hea alus meile endile töö mõtestamiseks, sealt motivatsiooni leidmiseks ja koostööpartneritele sihtide seadmiseks.

6

TEEJUHT / NR 10

Powered by