Teejuht, suvi 2022.a

MAA

2021. aasta parimad ettevõtted

Vasakult Indrek Pappel (KMG OÜ), Kimmo Liivak (OÜ Warren Safety), Riho Milva (Roadplan OÜ), Indrek Oden (Roadplan OÜ), Ain Pähkel (Atemo OÜ), Elmo Einberg (Ramudden OÜ), Marek Koit (OÜ Üle) ja Jüri Lember (Verston OÜ).

Transpordiamet tunnustas traditsiooniliselt maanteevaldkonna mulluseid parimaid koostööpartnereid, kellele anti üle graveeritud klaasmeened ja tänukirjad. Parim tee-ehitaja: Atemo OÜ temo OÜ pälvis tunnustuse Ida-Virumaal Kõrve–Toila maan- A tee rekonstrueerimise ning Tallinna–Narva maanteel Toila ristmiku kiire ja kvaliteetse ümberehituse eest. Ettevõte tegi hoolimata hilisest hankest teetööd tempokalt, läbimõeldult ja korra- likult. Liiklejaid häiriti minimaalselt ning ka kõik maapõuest ilmunud ootamatused lahenesid ruttu ja parimal viisil. Parim teeprojekteerija: Roadplan OÜ Roadplan OÜ töötajad on täpsed, korrektsed ja peavad lubadustest kinni. Nende lahendused on läbimõeldud ja põhjendatud ning näe- vad juba ette ka võimalikke kitsaskohti või tekkivaid probleeme.

Parim sillaehitaja: OÜ Tavt OÜ Tavt peab tähtaegadest kinni ja seab esikohale kvaliteedi. Pärnu silla rekonstrueerimisel sujus koostöö ettevõttega konstruktiivselt ja objekti lõpptulemus on tasemel. Parim sillaprojekteerija: OÜ Estkonsult OÜ Estkonsult koostas Tallinna ringtee Luige–Saku neljarajalise lõi- gu ehituse käigus esmaklassilised rajatiste tööprojektid. Samuti rea- geeriti kiiresti ja oskuslikult Rail Balticu Saustinõmme maantee- viadukti tööprojekti kohta tehtud tähelepanekutele. Parim asfaltkatete paigaldaja: KMG OÜ KMG OÜ paigaldas asfaltkatte tempokalt, asjatundlikult ja kvaliteet- selt nii Jõhvi–Tartu–Valga kui ka Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteele.

44

TEEJUHT / NR 2

Powered by