Teejuht talv 2022

MAA

Foto: Transpordiamet

Tänukirjad võitjatele.

Transpordiameti ohutusalane auhind ranspordiamet andis 12. detsembril üle ohutusalased au- T hinnad, millega tunnustati isikuid ja organisatsioone, kes on isikliku eeskuju või tööalase tegutsemisega silma paistnud ohutustegevuse korraldamisel või arendamisel.

aasta vabatahtliku tunnustuse liiklusohutuses pälvisid Karl-Erik Kirs , Katrin Põldmaa ja Merle Naser .

Aasta õpetaja tiitli pälvisid: Anneli Lõokene , Carena Lassel , Kairit Wirth , Karin Põdra , Maarika Priske , Natali Hanni , Raido Johanson , Reine Vinter , Riine Ant , Vera Ryzhkova ja Veinika Lemsalu . Liiklusohutuse koostööpartneri tunnustuse said Tartu Ülikooli Tea- duskool veebipõhise liiklusvõistluse „Liiklustark“ väljatöötamise eest haridusasutustele; Tartumaa Spordiliit noortelaagrite korralda- mise eest ja Tallinna Haridusamet pikaajalise koostöö eest nii Transpordiameti kui ka Tallinna haridusasutustega.

Aasta eeskuju auhinna pälvis Tamo Vahemets , kes on Operation Lifesaver Estonia ja eeskujuliikumise „Valge Õhupall“ eestvedaja. Tamo on silma paistnud innustunud ja sihipärase ohutusalase tege- vusega ning seeläbi kaasa aidanud transpordiohutuse arengule. Aasta innovatsiooni auhinna liiklusohutuses sai Juri Ess , kes kait- ses 2022. aastal oma doktoritöö tarkadest ülekäiguradest. Tege- mist on põhjaliku teadustööga, mille tulemusi toetab nii teoreetiline käsitlus kui ka mahukas praktiline uurimistöö.

Aasta ohutussündmuseks valiti Nobel Digitali algatatud sotsiaal- kampaania joobes juhtimise teemal.

Aasta vabatahtliku kategoorias tunnustati nelja nominenti. Aasta vabatahtliku auhinna lennundusohutuses sai Joosep Roosaar ning

Auhinna kandidaate võisid esitada kõik Eesti asutused, ettevõtted, organisatsioonid ja üksikisikud.

Rohkem on Transpordiameti ohutusalasest auhinnast võimalik lugeda siit.

136

TEEJUHT / NR 4

Powered by