Teejuht kevad 2023

Fotod: Transpordiamet

Saates „Liikleja“ pani end maastikusõidukiga linnaliikluses proovile Jaagup Kreem.

linnaliikluses ning selgitasime, millega tohib või ei tohi seal liigelda. Teemat kajastati uudistesaates „Reporter“, Postimees Grupi portaa- lidesse loodud rubriigis „Liikleja“, raadiojaamades Kuku, Elmar ja MyHits, saates „Liikleja“ ning lisaks Transpordiameti sotsiaal- meediakontodel. „Liikleja“ saate kümnenda osa pealkirjaks oli „Maastikusõidukiga liiklemise ABC“ Veebruarikuu “Liikleja” saates oli fookuses ohutu liiklemine maas- tikusõidukitega. Mis on maastikusõidukid ning kus tohib nendega lii- gelda? Milline turvavarustus on soovituslik maastikusõidukiga liikle- misel? Mida on oluline jälgida nendega liiklemisel, et sõit kulgeks ohutult? Saates said sõna Transpordiameti eksperdid, PPA esindaja ning Keskkonnaameti peadirektor. ATVga pani end proovile muusik Jaagup Kreem.

Saate teemade lühemad lõigud olid veebruarikuu jooksul eetris „Reporteris“.

Mis asi on maaskusõiduk ja kes võivad sellega sõita? Mida arvab Jaagup Kreem ATVga linnaliikluses sõitmisest? Kus võib ATV ja lumesaaniga sõita?

„Reporteri“ saatelõikudega saab tutvuda siin:

Reporter annab nõu, kuidas maaskusõidukitegaturvaliselt liigelda!

Keskkonnaamele esita mullu 28 ATVdega seotudkaebust, väärteomenetlusi algata 3 Kas ATV-juhil peab olema juhmisõigus? Millineturvavarustus on kohustuslik? Kus üldse tohib sõita? ATVga kukkunu: tundub, et neli ratast on turvaline valik, aga tegelikult on see ohtlik sõiduvahend Jaagup Kreem ATVga sõitmisest: ei tasu viimast võa ja oma elu asjatult ohtu seada

„Liikleja“ rubriigis avaldati neli eakatest liiklejatest kõnelevat ohutusalast artiklit:

89

TEEJUHT / NR 5

Powered by